Hjärt- och lungcancerfonden

Hjärt- och lungcancerfonden

Ny släpper PMC Kopparleran, för er som är intresserade. Om ni ska prova på det så bör man även ha cocos kol. Inte den som man bränner med bronset, utan den andra som är av cocos. Om man vill kan man köpa en behållare också som man sätter i ugnen då man bränner ihop med cocoskolet. Beskrivning följer med då man köper kopparleran. Koppar blir vackert ihop med färgade pärlor. Även snyggt mot solbränd hud i sommar!

Nu är det skyddat under keramik ugnen så vi ska kunna bränna glasyr bränning – stengods. Vi har fått betongplattor som skydd under ugnen. Jag har börjat fylla en platta i ugnen. Ska test köra det i helgen. Vi håller på att designa ett nytt smycke/geocoin-traveler. Det är till minne av vår älskade far/svärfar och hans vän som gått bort i år. Om det blir en vinst på den så kommer en del gå till hjärt- och lungcancerfonden i deras minne http://www.hjart-lungfonden.se. Designen verkar vara uppskattad där vi har visat upp den och det känns roligt att vi kanske kommer att kunna tillverka den. Jag kommer även göra några i silver om det finns intresse för det. Handgjorda på beställning. Då allt är klart ska vi presentera den här.

Förhoppningen är att den kommer vara klar för leverans i slutet av sommaren. Håll ögonen öppna på butiken då den börjar lanseras. Det är en ren och enkel design som säger mycket. Vi hoppas på att kunna bidra till forskningen en del då det är väldigt många som dör i lung- och hjärtsjukdomar i dag, många fler än man kan tro. Genom att bidra till forskningen kan vi hjälpa forskningen framåt och kanske förhindra några fler onödiga dödsfall. Vi kände att vi vill göra något, detta är ett sätt att kunna bidra med det vi kan göra på vårat sätt. Ett bidrag till en bättre värld för dem som är sjuka!

Hjärt- och lungcancerfonden